Achtergrond

Over Special Event Station PG400TH


Filters

In 2017 wordt herdacht dat het 400 jaar geleden is, dat het historische Stadhuis van Gennep werd gebouwd. In 1617 werd dit prachtige gebouw voltooid en het heeft sindsdien verschillende functies gehad. Op initiatief van gemeente Gennep bereiden diverse organisaties, waaronder Radio Club Limburg, een keur aan activiteiten voor die daar aan herinneren. Tevens wordt herdacht dat 500 jaar geleden de Reformatie begon; een gebeurtenis die in de geschiedenis van de regio waartoe Gennep behoort van grote betekenis is.

PA75OV

Ervaring in de samenwerking tussen diverse organisaties en gemeente is op een uiterst positieve wijze opgedaan tijdens de herdenking van 70 jaar bevrijding in 2015.

Door samen te werken is er een totaalbeeld van de herdenking ontstaan en zijn nieuwe samenwerkingsverbanden tot stand gekomen.


RCL | Special Event Station PG400TH

Viering van 400 jaar oude stadhuis in Gennep


Activiteiten

Een omschrijving van de activiteiten


Filters

Met veel plezier kondigen we een nieuw Special Event Station aan: PG400TH (Gennep 400 jaar Town Hall).

De activiteiten zullen in samenwerking met VERON Nijmegen in 2017 plaatsvinden gedurende een viertal tijdslots van telkens vier weken:

PA75OV

  • Tijdslot 1: 30 januari tot en met 26 februari.
  • Tijdslot 2: 20 maart tot en met 16 april.
  • Tijdslot 3: 19 juni tot en met 16 juli.
  • Tijdslot 4: 1 november tot en met 28 november.

Dit special event station wordt mogelijk gemaakt door verschillende zendamateurs van Radio Club Limburg en andere operators in Noord-Limburg en daarbuiten.

Velddagen

In het derde tijdslot worden ook twee velddagen georganiseerd op 8 en 9 juli, waarbij eveneens de roepletters PG400TH worden gebruikt.

De velddagen vinden in samenweking met - en op het terrein van - IVN in Gennep plaats. IVN is een organisatie voor de natuur en duurzaamheid. Tijdens de velddagen zijn bezoekers van harte welkom en worden demonstraties gegeven door Radio Club Limburg en het IVN.

Radio Club Limburg organiseert dan ook een vossenjacht.


Team

Direct betrokkenen

De leden van RCL | Radio Club Limburg en andere personen die zijn betrokken bij Special Event Station PG400TH.