Achtergrond

Standhouder radiomarkt Rosmalen


Contest

Leden van Radio Club Limburg bezoeken diverse radiomarkten als bezoeker, maar ook als standhouder. Op de radiomarkt in Rosmalen zijn we jaarlijks als standhouders te vinden. De radiomarkt vindt plaats half maart en is de grootste landelijke radiomarkt met ook internationale standhouders en bezoekers. Vaak komen de standhouders uit wel 10 verschillende landen. Meestal worden tussen de 300 tot 350 stands opgebouwd. Ook in Europa behoort deze tot de grotere radiomarkten.

Het aanbod is divers zoals dat gebruikelijk is op deze markt. Alle zaken aan elektronica die je verwacht: naast radioapparatuur, meetapparatuur, gereedschappen, antennes, onderdelen, HF t/m SHF, computer onderdelen, etc., zijn aanwezig. Daarnaast blijkt ook voor velen de markt weer een ontmoetingsplaats te zijn.

De markt wordt al vele jaren door de Stichting BRAC (Bossche Radio Amateur Club) georganiseerd. De afdeling A25 van de VERON geeft haar ondersteuning voor dit evenement. De markt vindt plaats op het Autotron terrein op kerte afstand van Den Bosch.


RCL | Radiomarkt Rosmalen

Standhouder op de beurs


Jaargangen

De jaargangen op een rij


RadiomarktJaargang 2021

Vindt geen doorgang vanwege het Coronavirus.Jaargang 2020

Vindt geen doorgang vanwege het Coronavirus.Jaargang 2019

RadiomarktMarcel (PD0ND), Milco en Gert-Jan (PA2P) bemanden twee beursstands. Drie tafels op twee locaties op het beursterrein.
Jaargang 2018

RadiomarktGeen info.