RCL | Radio Club Limburg

RCL | Radio Club Limburg, we heten je welkom.


De enclosures van de apparatuur op de repeatersite.

Stop zoeken, je hebt ons gevonden. Eindelijk!

Radio Club Limburg (afgekort RCL), ook wel de drie bekendste componenten in elektrische circuits, is een stichting van radiozendamateurs, luisteramateurs en elektonica-hobbyisten uit de regio Noord-Limburg en daaraan grenzend Noord-Brabant, Gelderland en Duitsland.

Spontaan ontstaan tijdens de activiteiten van Special Event Station PA75OV. We maken geen onderdeel uit van de VERON of VRZA, ook al zijn veel van onze leden daar wel bij aangesloten. RCL is een gelegenheidsstichting, vooral om laagdrempelig en informeel leuke dingen te doen rondom onze elektronica hobby.


In haar officële rol is de stichting de entiteit waar de repeatersite (PIxNLB/PIxLBN) in is ondergebracht, om de continuït van de repeaters te waarborgen. De repeatersite faciliteert ook de activiteiten van DARES, dus nog een reden om dit goed in stand te houden.

We hebben geen clubhuis, maar we komen wel regelmatig bij elkaar op de locaties van de leden of, als er een grotere opkomst is, in zaaltjes. We organiseren regelmatig velddagen, special event stations, gezellige samenkomsten en andere programma´s, maar gaan ook naar radio-beurzen, hetzij als bezoekers, of samen als standhouders.

Onze interessante elektronica-hobby heeft meer dan voldoende aanknopingspunten om samen activiteiten te ondernemen.

    Wil je meedoen? Stuur een bericht en we reageren snel.We horen graag van je.

18

Aantal leden

3

Uit aantal provincies

15

Aantal projecten

2

Jaargangen