Achtergrond

Standhouder radiomarkt Berg en Terblijt


Contest

Leden van Radio Club Limburg bezoeken diverse radiomarkten als bezoeker, maar ook als standhouder. Op de radiomarkt Berg en Terblijt zijn we regelmatig als standhouders te vinden. De radiomarkt vindt doorgaans plaats in september van ieder jaar.


RCL | Radiomarkt Berg en Terblijt

Standhouder op de beurs


Jaargangen

De jaargangen op een rij


RadiomarktJaargang 2021

Het beursterrein tijdens de opbouwfase.
Radiomarkt

Op 5 september 2021 vindt wederom de radiomarkt Berg en Terblijt plaats in de gelijknamige plaats onder de naam Radiomarkt Zuid-Limburg. Deze markt wordt georganiseerd door de VRZA en VERON. De locatie is wederom het parkeerterrein bij Hajé Electronics.

De markt gaat om 10:00 uur open en sluit uiterlijk om 14:00 uur. De entree is gratis!

RadiomarktNamens Radio Club Limburg zullen Marcel (PD0ND), Hans (PA0Q) en Gert-Jan (PA2P) aanwezig zijn en vier stands bemannen.

Naschrift: het was een gezellige beurs onder een heerlijk zondags septemberzonnetje met heerlijke Limburgse vlaaien. Een beperkt aantal bezoekers op de beurs, enerzijds door de geldende Coronamaatregelen op de beurs en anderzijds omdat veel mensen nog steeds de kat uit de boom kijken, zo was de heersende opinie.

De Tombola gaf wat reuring, deze keer niets gewonnen uit de loting, en vooral ook veel onderlinge QSO´s met amateurs die je normaliter niet zo gauw ontmoet of hoort.

Kortom, wederom een geslaagd evenement. Op naar volgend jaar.Jaargang 2020

Geen info.Jaargang 2019

Geen info.Jaargang 2018

RadiomarktMarcel (PD0ND) en Milco tijdens een van de eerdere versies van de beurs.