Achtergrond

Standhouder radiomarkt Bladel


Contest

Leden van Radio Club Limburg bezoeken diverse radiomarkten als bezoeker, maar ook als standhouder. Op de radiomarkt in Bladel zijn we regelmatig als standhouders te vinden. De radiomarkt vindt doorgaans plaats in december van ieder jaar, als een van de de laatste markten in betreffende jaar.


RCL | Radiomarkt Bladel

Standhouder op de beurs


Jaargangen

De jaargangen op een rij


RadiomarktJaargang 2021

RadiomarktOp 12 september 2021 vindt voor de tweede keer de ´buitenlucht´ versie van de KAR radiomarkt plaats. Marcel (PD0ND) zal de beursstand bemannen namens RCL | Radio Club Limburg.

Jaargang 2020

RadiomarktVanwege het Coronavirus is de radiomarkt in 2020 vervroegd van december naar 6 september 2020 en vindt de radiomarkt in de buitenlucht plaats. Deze markt is waarschijnlijk de enige in 2020.

Speciale Coronamaatregelen zijn getroffen, waaronder looproutes, zodat bezoekers niet door elkaar gaan lopen. De organisatie zal goed letten op de discipline van de bezoekers, maar van de bezoekers wordt ook verwacht dat zij zelf de spelregels in acht nemen.

Marcel (PD0ND), Hans (PA0Q) en Gert-Jan (PA2P) zullen de beursstand bemannen. We hebben maar liefst drie tafels op een rij, zoveel spullen hebben we bij ons. Een deel van de verkoop komt ten goede aan Radio Club Limburg.Jaargang 2019

Geen info.Jaargang 2018

Geen info.